Geld terug ontvangen?

Stuur binnen 14 dagen na herroeping je toestel compleet en in de staat waarin je het product hebt ontvangen terug, samen met de verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Je kan ook eerst binnen 14 dagen laten weten dat je van je aankoop af wilt zien. Vervolgens heb je dan nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Wij storten het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op dezelfde wijze als je hebt betaald. Wij mogen echter wel wachten tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd.

Heb je jouw toestel al in gebruik genomen? Dan kun je ook gebruikmaken van het bedenktermijn van 40 dagen. Is het toestel niet meer in originele staat (de staat waarin je het product hebt ontvangen), dan wordt dit in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Na het wettelijk vastgestelde termijn van 14 dagen wordt er 5% van het originele bestelbedrag in mindering gebracht. De kosten voor het retourneren dien je zelf te betalen.

Hoe stuur ik meerdere producten terug?

Wil je graag meerdere toestellen retourneren? Herhaal in dat geval de retouraanvraag voor ieder individueel product.

Hoe stuur ik meerdere producten terug?

Wil je graag meerdere toestellen retourneren? Herhaal in dat geval de retouraanvraag voor ieder individueel product.

Herroepingsrecht.

Heb ik garantie bij BrandNewOwner?

BrandNewOwner staat voor uitstekende service. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij bieden naast de wettelijke garantie ook een extra garantie van 2 jaar. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Onze in-house reparatiespecialist MegaRepair te Lemmer weet precies op welke punten gelet moet worden. Eventuele defecten die gevonden worden, worden direct verholpen. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is.

Hoe stuur ik mijn device op voor garantie?

Vul onderstaand formulier in en stuur jouw device mee met het ingevuld formulier. Verpak uw device goed met het opsturen. BrandNewOwner is niet aansprakelijk voor de schade die word opgelopen tijdens de verzending. De adresgegevens waar uw device naar toe moet gestuurd worden, staan onderin op het formulier. Bij het opsturen moet uw device worden teruggezet naar fabrieksinstellingen. En Zoek mijn iPhone/Google account moet worden verwijderd. Indien ‘iCloud’, ‘Zoek mijn iPhone’ of je samsung account niet verwijderd zijn kan het device niet worden gerepareerd

Reparatieformulier

Kan ik mijn bestelling annuleren en retourneren?

Natuurlijk. Wettelijk gezien heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen die 14 dagen kun je je aankoop retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

LET OP: Toestel dient bij retour in de zelfde conditie te zijn als aangeleverd.

De verzendkosten voor de retournering zijn voor jouw eigen rekening. Je kunt het artikel echter ook kosteloos retourneren in één van onze 7 winkels. Uitgebreidere informatie over retourneren is te vinden op de pagina  Retouren & Service

Klachten:

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit?
Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)"


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.