Heb ik garantie bij BrandNewOwner?

BrandNewOwner staat voor uitstekende service. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij bieden naast de wettelijke garantie ook een extra garantie van 2 jaar. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Onze in-house reparatiespecialist MegaRepair te Lemmer weet precies op welke punten gelet moet worden. Eventuele defecten die gevonden worden, worden direct verholpen. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is.

Hoe stuur ik mijn device op voor garantie?

Kan ik mijn bestelling annuleren en retourneren?

Natuurlijk. Wettelijk gezien heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen die 14 dagen kun je je aankoop retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

LET OP: Toestel dient bij retour in de zelfde conditie te zijn als aangeleverd.

De verzendkosten voor de retournering zijn voor jouw eigen rekening. Je kunt het artikel echter ook kosteloos retourneren in één van onze 7 winkels. Uitgebreidere informatie over retourneren is te vinden op de pagina  Retouren & Service

Klachten:

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit?
Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)"


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.